Het label RiFi bestaat uit vaste modellen in broeken en rokken voor de oudere doelgroep.
Vervaardigd in 3 verschillende kwaliteiten, aangepast aan de seizoenen, kent RiFi een uitgebreid voorraad programma in meerdere kleuren welke het hele jaar direct uit voorraad te leveren is.

De broeken zijn in 2 modellen leverbaar. Rondom elastiek en het iets luxere model rondom elastiek met gesp aan de voorzijde.
Met 2 verschillende lengtes, normaal 106 cm en de korte lengte 100 cm, zijn de broeken aangepast aan ieder figuur type en hebben een comfortabel draagcomfort.

De rokken bestaan uit 2 verschillende modellen. Het rechte model en de 8-baans wijde gerende rok zijn ook beide voorzien van een elastische tailleband voor een optimaal draagcomfort. Met een lengte van 72 cm hebben de rokken een nette en geklede uitstraling.

Het hele programma van RiFi is opgebouwd in 3 verschillende kwaliteiten.
De L-w serie voor de winter is een mooie viscose/pol stretch kwaliteit. Comfortabel en warm en kent weinig kreuk.
Deze kwaliteit bestaat uit 5 basiskleuren. In het seizoen worden er modekleuren toegevoegd.
De L-z serie voor de zomer is ook in een mooie viscose/pol stretch kwaliteit maar lichter in gewicht en aangepast aan de oplopende temperaturen.
Ook deze kwaliteit kent, ondanks het lichtere gewicht weinig kreuk.
De L-z serie bestaat uit 6 vaste basiskleuren.In het seizoen kunnen kleuren toegevoegd worden in de collectie.
De M-z serie, speciaal voor het voorjaar en zomer in een soepele polyesterkwaliteit, en heeft door de linnen melange structuur een rijke uitstraling en voelt koel aan. Deze kwaliteit is geheel kreukvrij. Met 5 basiskleuren is ook deze kwaliteit altijd leverbaar.

De maten zijn aangepast op de hollandse pasvorm, hebben een zeer uitgebreide maat range en gaan in alle modellen van maat 36 t/m 54


Bekijk hieronder de RiFi NOS (never out of stock) collecties.