COMPANY

  


UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Al 40 jaar is RENE FRERES als specialist in damesbroeken een vertrouwde naam op de Nederlandse markt.
Met een goede pasvorm, oog voor technische details, mooie afwerkingen en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding brengt RENE FRERES net dat beetje meer om zich te onderscheiden in de markt.
Een broek van RENE FRERES is mede door de prijsstelling, casual look en "hollandse" pasvorm bereikbaar voor een brede groep vrouwen.

Een vast thema voor de klassieker ingestelde vrouw, in broeken en rokken met de elastiek rondom in 3 verschillende kwaliteiten in meerdere kleuren wordt het hele jaar door geleverd onder het label RiFi.


BREED ASSORTIMENT

RENE FRERES broeken hebben een sportief, casual, maar ook een elegante uitstraling. Optische-, maar ook technische details geven een extra dimensie aan de broeken, waarbij rekening wordt gehouden aan de wensen van de hedendaagse moderne vrouw.
RENE FRERES heeft een uitstekende pasvorm voor ieder figuur en streeft iedere keer weer naar een constante pasvorm in alle modellen in iedere kwaliteit. Met meerdere vaste uni basiskwaliteiten en twee fancy collecties per jaar brengt RENE FRERES een breed assoriment aan broeken. 


EIGEN PRODUCTIE EN LEVERING

  

Onze productiebedrijven waarborgen een constante kwaliteit en aanvoer van de broeken, doordat planning en controle in eigen hand gehouden worden. Na het productie proces komen de broeken terug in het verdeelcentrum, waar ze direct gesorteerd worden op klant. Wekelijks zorgt een vaste transport lijn voor de levering van de broeken naar o.a. Modexpress in Helmond die al sinds meerdere seizoenen zorg draagt voor de fijn distributie in Nederland.


PRODUCTONTWIKKELING

  

Met een jong en enthousiast (styling)team in Litouwen weet RENE FRERES ieder seizoen weer de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen van stofkwaliteiten en -dessins te vertalen in de collectie. De keuze van de juiste stretchkwaliteiten speelt hierbij een belangrijke rol. Comfort en kwaliteit staan voorop in de productontwikkeling.

Op de technische afdeling vindt de voorbewerking van patronen en productieplanning plaats.
Voordat de stoffen naar de productiebedrijven gaan worden ze onderworpen aan een kwaliteits controle.
Ook na de productie vindt een laatste controle plaats op kwaliteit en afwerking.


SERVICE

    

Zowel RENE FRERES als RiFi hebben beide een uitgebreid NOS (never out of stock) service systeem in verschillende modellen, kwaliteiten en kleuren. Al vanaf 1 stuk worden nabestellingen dagelijks via een pick & pack service in het verdeelcentrum in Helmond gesorteerd, verpakt en naar de klanten verstuurd. Op deze manier blijft de voorraad in de vaste basismodellen altijd op peil in de winkels.

  

Om een goede band te onderhouden met de afnemers, is het verkoopteam van RENE FRERES altijd actief onderweg.
Minimaal 4x per jaar worden de afnemers bezocht voor de presentatie van de nieuwe collecties, of gewoon voor een evaluatie van de verkopen in het lopende seizoen. Niet als leverancier-afnemer, maar als partners wordt ieder seizoen opnieuw gestreefd naar een groeiend eindresultaat.